Ministerul Educaţiei Naţionale a publicat în data de 28 Martie 2014  modele de teste PISA pentru evaluările naţionale din clasa 2, clasa 4, clasa 6 şi clasa 8 – 2014.

Modelele de teste pentru evaluările naţionale din clasa 2,  conţin două seturi de teste în limba română respectiv maghiară. Atât modelele în limba română cât şi cele în limba maghiară conţin 2 teste pentru evaluare la citit în limba maternă, 1 set de modele de teste pentru scris şi încă 1 set de modele de teste pentru matematică. Modelele de teste  pentru evaluarile nationale din clasa 2 pot fi descărcate de aici.

VEZI AICI TOATE MODELELE DE  TESTE DE EVALUARE NAŢIONALĂ PENTRU CLASA 2

Modelele de teste pentru evaluările naţionale din clasa 4 conţin două seturi de teste în limba română respectiv maghiară. Atât modelele în limba română cât şi cele în limba maghiară conţin 2 teste de evaluare la limba maternă şi un set de modele de teste la matematică.

Modelele de teste  pentru evaluarile nationale din clasa 4 pot fi descărcate de aici.

Modelele de teste pentru evaluările naţionale din clasa 6 conţin două seturi de teste în limba română respectiv maghiară. Atât modelele în limba română cât şi cele în limba maghiară conţin câte un  test de evaluare la matematică şi ştiinţe ale naturii şi două seturi de modele de teste la Limbă şi comunicare – Limba Engleză, respectiv Limbă şi comunicare – Limba Franceză.

Modele de teste  pentru evaluarile nationale din clasa 6 pot fi descărcate de aici.

VEZI AICI TOATE TESTELE DE MATEMATICĂ PENTRU CLASA 6

Modelele de teste pentru evaluările naţionale la finalul clasei a VIII-a conţin câte un set de teste în limba română,  un set de teste în limba maternă şi un set de teste la matematică.

Modele de teste  pentru evaluarile nationale din clasa 8 pot fi descărcate de aici.

Comentariile sunt închise.

 DespreTot.info

DespreTot.info utilizează cookies pentru personalizarea conţinutului şi reclamelor. DespreTot.info distribuie către terţi informaţii cu privire la traficul efectuat de utilizatori în scopul îmbunătăţirii experienţei navigării pe site. Continuarea navigării pe acest site presupune acceptarea politicii cookies DespreTot.info.

×