Julian Assange –  nume vechi în underground, a devenit celebru după publicarea telegramelor diplomatice americane în anul 2010. Recent, în căutările noastre, am descoperit o carte publicată în 1997 de editura Reed Books Australia, carte la care Julian Assange a contribuit cu partea de “cercetare”.

Lucrarea, denumită “Underground: tales of hacking, madness & obsession on the electronic frontier” a fost scrisă de Suelette Dreyfus (o jurnalistă  de origine americano-australiană specializată domeniul tehnologic) cu ajutorul lui Julian Assange într-o perioadă de trei ani. Cartea descrie activitatea din anii 1980-1990 unui grup de hackeri americani, britanici şi australieni “International Subversives” printre care se afla şi Julian Assange Mendax. Notorietatea lui Assange, face dificilă găsirea unor informaţii mai vechi cu privire la acesta.  O căutare pe Google cu şirul “Julian Assange” returnează peste 27.900.000 de rezultate. O căutare cu şirul “Underground: tales of hacking, madness & obsession on the electronic frontier” returnează la momentul scrierii articolului 33.400 rezultate dintre care nici unul nu face referire la activitatea lui Assange legată de Wikileaks. Pentru cei ce doresc să afle mai mult despre trecutul întunecat al lui Assange, această carte reprezintă o bună ocazie.

Comentariile sunt închise.

 DespreTot.info

DespreTot.info utilizează cookies pentru personalizarea conţinutului şi reclamelor. DespreTot.info distribuie către terţi informaţii cu privire la traficul efectuat de utilizatori în scopul îmbunătăţirii experienţei navigării pe site. Continuarea navigării pe acest site presupune acceptarea politicii cookies DespreTot.info.

×